.

Supa de vita cu ceapa

Posted on
  • duminică, 23 octombrie 2011
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete: ,
  • Cum se face supa de vita cu ceapa, reteta culinara pentru supa de vita cu ceapa


    Ingrediente:

    800 g muschi de vita, 4 cepe, 50 g unt, 1 lingura pasta de tomate, 1 lingurita boia de ardei dulce, 1 legatura ceapa verde, 100 ml vin alb sec, 1 foaie de dafin, sare, piper

    Mod de preparare:

    Curatati muschiul de pielite si taiati-l in cubulete de circa 2 cm grosime. Topiti untul intr-o tigaie si cand este incins, puneti carnea si prajiti-o 1 minut pe fiecare parte la foc iute, apoi scoateti-o pe o farfurie, acoperiti-o si pastrati-o la cald.

    In grasimea ramasa puneti ceapa taiata marunt. Caliti-o pana incepe sa se rumeneasca, apoi adaugati pasta de tomate si boiaua de ardei. Dupa 1 minute stingeti cu vinul.

    Lasati sa dea in 2-3 clocote, dupa care adaugati 4 l apa fiarta si foaia de dafin. Puneti in oala bucatile de carne prajita, ceapa verde tocata, potriviti de sare si piper.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint