Cum se face supa de vita cu ceapa, reteta culinara pentru supa de vita cu ceapa
Ingrediente:
800 g muschi de vita, 4 cepe, 50 g unt, 1 lingura pasta de tomate, 1 lingurita boia de ardei dulce, 1 legatura ceapa verde, 100 ml vin alb sec, 1 foaie de dafin, sare, piper
Mod de preparare:
Curatati muschiul de pielite si taiati-l in cubulete de circa 2 cm grosime. Topiti untul intr-o tigaie si cand este incins, puneti carnea si prajiti-o 1 minut pe fiecare parte la foc iute, apoi scoateti-o pe o farfurie, acoperiti-o si pastrati-o la cald.
In grasimea ramasa puneti ceapa taiata marunt. Caliti-o pana incepe sa se rumeneasca, apoi adaugati pasta de tomate si boiaua de ardei. Dupa 1 minute stingeti cu vinul.
Lasati sa dea in 2-3 clocote, dupa care adaugati 4 l apa fiarta si foaia de dafin. Puneti in oala bucatile de carne prajita, ceapa verde tocata, potriviti de sare si piper.
Supa de vita cu ceapa
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu