.

Pui cu masline si sos de lamaie

Posted on
  • duminică, 23 octombrie 2011
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete: , ,
  • Cum se face pui cu masline si sos de lamaie, reteta culinara pentru pui cu masline si sos de lamaie


    Ingrediente:

    600 g piept de pui, 3 cepe, 200 g masline, 1 lamaie, 200 ml supa de legume, 1 ardei gras rosu, 100 ml ulei, 1 lingurita mustar, 1 lingurita pudra de coriandru

    Mod de preparare:

    Curatati carnea de pielite, prajiti-o intreaga in ulei pana se rumeneste, apoi taiati-o in felii. Caliti ceapa in uleiul ramas de la prajirea carnii si dupa 10 minute, adaugati feliile de piept, ardeiul, maslinele, supa, mustarul, coriandrul, zeama de lamaie si potriviti de sare si piper. Lasati preparatul inca 5 minute la foc mic inainte de servire.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint