Cum se face pui cu masline si sos de lamaie, reteta culinara pentru pui cu masline si sos de lamaie
Ingrediente:
600 g piept de pui, 3 cepe, 200 g masline, 1 lamaie, 200 ml supa de legume, 1 ardei gras rosu, 100 ml ulei, 1 lingurita mustar, 1 lingurita pudra de coriandru
Mod de preparare:
Curatati carnea de pielite, prajiti-o intreaga in ulei pana se rumeneste, apoi taiati-o in felii. Caliti ceapa in uleiul ramas de la prajirea carnii si dupa 10 minute, adaugati feliile de piept, ardeiul, maslinele, supa, mustarul, coriandrul, zeama de lamaie si potriviti de sare si piper. Lasati preparatul inca 5 minute la foc mic inainte de servire.
Pui cu masline si sos de lamaie
Posted on duminică, 23 octombrie 2011 by Zaahoo in
Etichete:
Mancaruri cu carne,
Mancaruri cu legume si zarzavaturi,
Mancaruri cu sos si carne
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu