.

Salata de orez

Posted on
  • joi, 27 octombrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete: ,
  • Cum se face salata de orez, reteta culinara pentru salata de orez


    Ingrediente:

    250 g orez cu botul lung, 100 g sunca presata, 100 g cascsaval Emmental, 150 g masline verzi, ciuperci, porumb, rosii cherry, ardei gras rosu si verde, sare, piper, ulei de masline


    Mod de preparare:

    Fierbi orezul in doua parti de apa, pana scade, amestecand continuu. Dupa ce s-a fiert, trece-l prin jet de apa rece. Taie cubulete sunca presata, cascavalul Emmental, ardeii grasi. Dupa ce ai scurs orezul si l-ai desfacut bob cu bob cu o furculita, amesteca-l cu restul ingredientelor.

    Adauga sare si piper dupa gust si ulei de masline, atat cat sa nu fie inecacioasa salata. Las-o vreo cinci minute sa se odihneasca inainte de a o servi, ca sa se intrepatrunda aromele.

    0 comentarii:

    Trimiteţi un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint