Cum se face salata de orez, reteta culinara pentru salata de orez
Ingrediente:
250 g orez cu botul lung, 100 g sunca presata, 100 g cascsaval Emmental, 150 g masline verzi, ciuperci, porumb, rosii cherry, ardei gras rosu si verde, sare, piper, ulei de masline
Mod de preparare:
Fierbi orezul in doua parti de apa, pana scade, amestecand continuu. Dupa ce s-a fiert, trece-l prin jet de apa rece. Taie cubulete sunca presata, cascavalul Emmental, ardeii grasi. Dupa ce ai scurs orezul si l-ai desfacut bob cu bob cu o furculita, amesteca-l cu restul ingredientelor.
Adauga sare si piper dupa gust si ulei de masline, atat cat sa nu fie inecacioasa salata. Las-o vreo cinci minute sa se odihneasca inainte de a o servi, ca sa se intrepatrunda aromele.
Salata de orez
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu