.

Spaghetti Bolognese

Posted on
  • sâmbătă, 15 octombrie 2011
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete:
  • Cum se fac spaghetti bolognese, reteta culinara pentru spaghetti bolognese

    Ingrediente:

    1 rasol de vita - 500 g, 1400 g spaghete, 1 plic (42 g) Knorr la Fix Spaghetti Bolognese, 200 g carne tocata de vita, 200 g carne tocata de porc, 200 g costita de porc afumata, 2 morcovi potriviti, 1 ceapa mare, 1 telina mica, 2 linguri pasta de tomate, 3 linguri ulei de masline, 50 g unt, 200 ml vin rosu, 250 ml supa de vita, 50 g parmezan, sare, piper
    Mod de preparare:

    Curatati, spalati si tocati marunt ceapa, morcovul si telina, apoi caliti-le inabusit, la foc mic, in uleiul amestecat cu untul. Dupa 10 minute adaugati costita afumata, taiata in cubulete si carnea tocata. Caliti carnea la foc mic 30-40 de minute, amestecand din cand in cand.

    Adaugati vinul si, dupa 5 minute puneti pasta de tomate si Knorr la Fix Spaghetti Bolognese. Fierbeti totul la foc mic, amestecand ocazional si puneti din cand in cand supa de vita. Dupa 15-20 de minute potriviti de sare si piper si mai lasati 2-3 minute la foc mic.

    Fierbeti pastele in 3 litri de apa si o lingurita de sare, conform indicatiilor de fierbere de pe ambalajul acestora. Serviti spaghetele fierbinti, pe farfurii intinse si puneti deasupra acestora cate 2-3 linguri din sosul de carne si parmezan dat pe razatoarea mica. Ornati cu frunzulita de busuioc.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint