.

Tocana de berbecut

Posted on
  • sâmbătă, 15 octombrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete:
  • Cum se face tocana de berbecut, reteta culinara pentru tocana de berbecut


    Ingrediente:

    1 kg carne grasa de berbecut, 4 cepe, 500 g cartofi, 1 legatura telina, 1 legatura patrunjel verde, 200 ml vin, 2 gogosari, 1 ardei iute, 4 linguri ulei, sare, piper

    Mod de preparare:

    Taiati carnea in bucatele mai mari, condimentati-le cu sare si piper si prajiti-le in ulei. Scoateti-le si in acelasi ulei prajiti ceapa taiata marunt, gogosarii taiati cubulete si ardeiul iute. Puneti intr-un vas termorezistent carnea prajita, peste aceasta ceapa si gogosarii si peste ei cartofii curatati si taiati in sferturi.

    Turnati in vas 2 pahare apa si vinul si presarati deasupra condimente si ierburi aromate. Puneti vasul la cuptor pentru cel putin 1 ora. Daca scade intre timp lichidul din tava, se mai poate adauga vin amestecat cu apa.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint