Cum se face supa de dovleac cu seminte, reteta culinara pentru supa de dovleac cu seminte
Ingrediente:
25 g unt, 1 ceapa, 1 catel de usturoi, 1 lingura faina, un varf de cutit nucsara rasa, 350 g dovleac - cubulete, 600 ml supa de legume, 1 lingurita zahar, 1 lingura ulei de masline, 2 felii de paine neagra, 2 linguri seminte decojite de floarea soarelui, sare, piper negru
Mod de preparare:
Caliti ceapa si usturoiul, taiate marunt in unt. Adaugati faina si cubuletele de dovleac si caliti-le, amestecand, ca sa nu se prinda de vas. Turnati supa de legume, adaugati zaharul si lasati sa fiarba la foc potrivit, 20 de minute.
Faceti un piure din jumatate din cantitatea de supa. Puneti piureul obtinut inapoi in oala cu supa si condimentati. Taiati feliile de paine in cubulete si prajiti-le in ulei, pana cand se rumenesc pe toate partile.
Scoateti crutoanele pe servetele pentru a absorbi surplusul de grasime. Adaugati crutoanele in supa in momentul servirii, impreuna cu semintele decojite de floarea soarelui.
Supa de dovleac cu seminte
Posted on sâmbătă, 22 octombrie 2011 by Zaahoo in
Etichete:
reteta supa,
reteta supe,
retete culinare supe,
retete supe,
Supe,
Supe de legume
Etichete:
reteta supa,
reteta supe,
retete culinare supe,
retete supe,
Supe,
Supe de legume
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu