Cum se face supa cu porumb, reteta culinara pentru supa cu porumb
Ingrediente:
2 morcovi, 2 radacini patrunjel, 2 radacini pastarnac, 1 telina mica, 4 linguri boabe de porumb conservat, 1 fir de praz, 3 rosii, 100 g orez, 50 ml ulei, 1 legatura patrunjel, sare, piper
Mod de preparare:
Curatati zarzavatul, spalati-l si tocati-l marunt. incingeti intr-o oala uleiul si caliti 5-6 minute morcovii, telina, patrunjelul, pastarnacul, prazul si rosiile. Adaugati 3 litri de apa. Lasati sa fiarba la foc mic.
Dupa 20 de minute, puneti orezul, porumbul si condimentati cu sare si piper, daca mai este cazul. Lasati sa mai fiarba inca 20 de minute si, la final puneti patrunjelul tocat marunt.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu