.

Supa cu porumb

Posted on
  • sâmbătă, 22 octombrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete:
  • Cum se face supa cu porumb, reteta culinara pentru supa cu porumb


    Ingrediente:

    2 morcovi, 2 radacini patrunjel, 2 radacini pastarnac, 1 telina mica, 4 linguri boabe de porumb conservat, 1 fir de praz, 3 rosii, 100 g orez, 50 ml ulei, 1 legatura patrunjel, sare, piper

    Mod de preparare:

    Curatati zarzavatul, spalati-l si tocati-l marunt. incingeti intr-o oala uleiul si caliti 5-6 minute morcovii, telina, patrunjelul, pastarnacul, prazul si rosiile. Adaugati 3 litri de apa. Lasati sa fiarba la foc mic.

    Dupa 20 de minute, puneti orezul, porumbul si condimentati cu sare si piper, daca mai este cazul. Lasati sa mai fiarba inca 20 de minute si, la final puneti patrunjelul tocat marunt.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint