.

Coltunasi cu branza de vaci

Posted on
  • duminică, 23 octombrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete: , ,
  • Cum se fac coltunasi cu branza de vaci, reteta culinara pentru coltunasi cu branza de vaci


    Ingrediente

    500 g branza de vaci, 100 g stafide, 200 g smantana, 2 oua, 400 g faina, 150 g zahar, 100 g unt, un varf cutit sare

    Mod de preparare:

    Bateti un ou cu 100 ml lapte si adaugati un varf de cutit sare. Turnati faina cernuta si framantati un aluat tare. Treceti branza de vaci prin sita, adaugati zahar, stafidele, 1 galbenus, 50 g unt topit, un varf de cutit sare si amestecati totul bine. Intindeti aluatul intr-o foaie subtire, decupati rondele cu un pahar. Ungeti-le cu albus batut, puneti pe fiecare cate o lingurita din compozitia de branza de vaci, indoiti-le unind marginile aluatului si presati bine pe margine. Fierbeti coltunasii in apa clocotita pana se ridica la suprafata. Scoateti-l apoi cu spumiera pe un platou si turnati deasupra unt topit, smantana sau sirop de fructe.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint