Cum se fac coltunasi cu branza de vaci, reteta culinara pentru coltunasi cu branza de vaci
Ingrediente
500 g branza de vaci, 100 g stafide, 200 g smantana, 2 oua, 400 g faina, 150 g zahar, 100 g unt, un varf cutit sare
Mod de preparare:
Bateti un ou cu 100 ml lapte si adaugati un varf de cutit sare. Turnati faina cernuta si framantati un aluat tare. Treceti branza de vaci prin sita, adaugati zahar, stafidele, 1 galbenus, 50 g unt topit, un varf de cutit sare si amestecati totul bine. Intindeti aluatul intr-o foaie subtire, decupati rondele cu un pahar. Ungeti-le cu albus batut, puneti pe fiecare cate o lingurita din compozitia de branza de vaci, indoiti-le unind marginile aluatului si presati bine pe margine. Fierbeti coltunasii in apa clocotita pana se ridica la suprafata. Scoateti-l apoi cu spumiera pe un platou si turnati deasupra unt topit, smantana sau sirop de fructe.
Coltunasi cu branza de vaci
Posted on duminică, 23 octombrie 2011 by Zaahoo in
Etichete:
Aluaturi si Foietaje,
Dulciuri diverse,
Patiserie
Etichete:
Aluaturi si Foietaje,
Dulciuri diverse,
Patiserie
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu