Cum se face ciorba de sfecla rosie, reteta culinara pentru ciorba de sfecla rosie
Ingrediente:
2 sfecle potrivite ca marime, 3 morcovi, 3 radacini de patrunjel, 5 cartofi, 2 cepe, 1 telina, 2 linguri ulei, 250 ml suc de rosii, 1 legatura patrunjel verde, 1 lamaie sau 2 linguri otet de mere, sare, piper
Mod de preparare:
Curatati si spalati bine legumele. Taiati ceapa marunt si caliti-o in ulei. Cand devine sticloasa, adaugati morcovii, patrunjelul, telina date pe razatoarea mare. Caliti legumele 10 minute si apoi turnati peste ele 4 litri de apa fierbinte.
Lasati-le sa fiarba la foc potrivit. Radeti pe razatoarea mica sfecla si cartofii si puneti-i in oala. Adaugati sare, dupa gust, ulei si patrunjel verde taiat, atunci cand ciorba e gata se ia de pe foc. Acriti-o cu lamaie sau cu otet de mere.
Ciorba de sfecla rosie
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu