Cum se face tarta cu fructe, reteta culinara pentru tarta cu fructe
Ingrediente:
225 g margarina sau unt, 225 g zahar, 240 g faina, 5 oua, 2-3 linguri rom sau coniac, 1 plic praf de copt, coaja de lamaie sau portocala, 2-3 plicuri zahar vanilat, un praf de sare, 300-400 g fructe (caise, piersici, prune, capsune, etc.)
Mod de preparare:
Freci margarina cu zaharul, adaugi pe rand galbenusurile, la fel si faina amestecata cu praful de copt, romul, zaharul vanilat si coaja de citrice. Albusurile batute spuma cu sarea le adaugi in compozitia anterioara, amestecand usor, pe verticala.
Intr-o tava de 20/30 cm unsa cu unt si tapetata cu hartie de copt, pui compozitia si o nivelezi usor apoi asezi fructele taiate in doua, fara samburi. In fiecare fruct pui o lingurita de zahar si 7-8 picaturi de rom.
Fructele le asezi unele langa altele. Dai tava la cuptor, timp de 5 minute la foc mare si 30-35 de minute la foc moderat. Tai tarta cand este rece.
Tarta cu fructe
Posted on joi, 20 octombrie 2011 by Zaahoo in
Etichete:
Aluaturi si Foietaje,
Deserturi,
Dulciuri diverse,
Patiserie,
Prajituri,
Tarte
Etichete:
Aluaturi si Foietaje,
Deserturi,
Dulciuri diverse,
Patiserie,
Prajituri,
Tarte
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu