.

Crumble de pere cu inghetata

Posted on
  • duminică, 6 noiembrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete: , ,
  • Cum se face crumble de pere cu inghetata, reteta culinara pentru crumble de pere cu inghetata


    Ingrediente:
    • 4 pere
    • 5 linguri zahar
    • 180 g faina
    • 50 g migdale tocate
    • 200 g unt
    • 100 g zahar
    • inghetata de vanilie
    Mod de preparare:

    Se incinge cuptorul la 180 de grade Celsius. Se decojesc 4 pere, se taie sferturi si se curata de cotoare. Pulpa se taie felii si se asaza intr-o forma de sufleu unsa si se presara 5 linguri zahar. Se framanta un aluat din 180 g faina, 50 g migdale tocate, 200 g unt si 100 g zahar si se presara in forma. Se coace prajitura la cuptor timp de 25-30 de minute, pana ce se rumeneste. Se portioneaza imediat, se repartizeaza pe farfurii si se completeaza pe fiecarecu cate o portie de inghetata de vanilie.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint