.

Tarta cu pere si ciocolata

Posted on
  • duminică, 6 noiembrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete:
  • Cum se face tarta cu pere si ciocolata, reteta culinara pentru tarta cu pere si ciocolata


    Ingrediente:

    3 oua, 150 g ciocolata amaruie, 50 g unt, 40 g zahar, 60 g migdale macinate, 3 pere, 2 linguri suc de lamaie

    Mod de preparare:

    Cuptorul se incinge la 180 de grade Celsius. Se separa ouale. Se topeste ciocolata la bain-marie. Se inglobeaza untul si zaharul, apoi galbenusurile, pe rand. Se incorporeaza albusurile batute si migdalele.

    Se asaza compozitia in 6 forme mici de tarta cu diametrul de 10 cm, unse. Se decojesc perele, se taie jumatati si se stropesc cu suc de lamaie. Se asaza in forme. Se coc la cuptor timp de 25 de minute.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint