.

Papiote de pui cu telina si scortisoara

Posted on
  • luni, 7 noiembrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete: , ,
  • Cum se fac papiote de pui cu telina si scortisoara, reteta culinara pentru papiote de pui cu telina si scortisoara


    Ingrediente:
    • 600 g piept de pui
    • 500 g telina, 1 morcov mare
    • 200 g bacon taiat in felii subtiri
    • 1  lingura scortisoara
    • 150 ml ulei
    • 3 linguri mere
    • sare, piper
    Mod de preparare:

    Curatati carnea de pielite, spalati-o, scurgeti-o de apa si stergeti-o cu servetele. Taiati apoi peiptul de pui, astfel incat sa obtineti felii subtiri de carne. Bateti-le usor cu ciocanul de snitele, ungeti-le cu miere si presarati-le cu scortisoara, sare si piper.

    Puneti feliile de carne pe cate o felie de bacon, rulati si prindeti cu scobitori. Curatati telina si morcovul de coaja, spalati-le si dati-le pe razatoarea mica. Adaugati oul, un praf de sare si piper si amestecati bine.

    Puneti intr-o tava pe hartie de copt cate o lingura din amestecul de telina si morcov, apoi deasupra fiecarei gramajoare puneti cate o papiota de pui si presati.

    Puneti tava in cuptorul incins si coaceti la foc potrivit pana cand papiotele se rumenesc bine.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint