.

Tascute cu varza

Posted on
  • luni, 7 noiembrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete: ,
  • Cum se fac tascute cu varza, reteta culinara pentru tascute cu varza


    Ingrediente:

    500 g pulpa de vitel, 400 g varza murata, 150 g bacon afumat, 1 ceapa mare, 100 ml ulei, 1 lingurita rasa cimbru uscat, sare, piper

    Mod de preaparare:

    Curatati, spalati si taiati ceapa julienne. tocati fideluta varza, iar daca este prea sarata sau prea acra puneti-o pentru 30 de minute in apa rece. Caliti ceapa in 50 ml ulei 1-2 minute, apoi puneti varza stoarsa bine de zeama.

    Caliti la foc mic 20-25 de minute. Taiati carnea in feliute subtiri, spalati-o, scurgeti-o bine de apa si stergeti-o cu servetele absorbante. Bateti feliile de carne cu ciocanul de snitele si presarati-le cu sare si piper.

    Puneti pe fiecare felie de carne cate o felie subtire de bacon. Peste bacon puneti 1-2 linguri de varza calita, apoi uniti colturile foii de carne si prindeti-le cu scobitori.

    Puneti tascutele astfel pregatite intr-o tava, pe hartie de copt, stropiti-le cu uleiul ramas si coaceti-le in cuptor circa 30 de minute.


    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint