.

Peste cu salata a la Gavle

Posted on
  • marți, 8 noiembrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete: ,
  • Cum se face peste cu salata a la Gavle, reteta culinara pentru peste cu salata a la Gavle


    Ingrediente:

    600 g file de cod, 150 g iaurt, 2 linguri otet, 3 linguri zeama de lamaie, 1 telina mica, 1 legatura marar, sare, piper

    Mod de preparare:

    Fierbeti fileul de peste in apa cu 1 lingurita sare si cu otet. Scoateti-l din apa in care a fiert si puneti-l sa se scurga pe servetele absorbante. Curatati telina si morcovul, spalati-le, dati-le pe razatoarea mare si amestecati-le cu 1 lingura zeama de lamaie. Tocati marunt mararul.

    Puneti intr-un castron iaurtul, mararul tocat, telina si morcovul, rase, otetul si zeama de lamaie ramase, sare si piper, dupa gust. Omogenizati bine compozitia. Serviti fileul de peste pus pe frunze de salata si puneti peste aceasta salata de cruditati si iaurt. Ornati cu marar si feliute de lamaie.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint