.

Piept de rata cu conopida pane si sos de rodii

Posted on
  • luni, 7 noiembrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete: , ,
  • Cum se face piept de rata cu conopida pane si sos de rodii, reteta culinara pentru piept de rata cu conopida pane si sos de rodii


    Ingrediente:

    700 g piept de rata, 600 g conopida, 100 g faina, 2 oua, 150 g pesmet, 300 ml ulei pentru prajit, 100 g sos de rodie, 1 legatura marar, sare, piper

    Mod de preaparare:

    Spalati pieptul de rata, scurgeti-l de apa si stergeti-l cu servetele. Presarati-l cu sare si piper si prajiti-l la foc mic spre potrivit pana cand se patrunde bine si se rumeneste frumos pe toate partile. Desfaceti conopida in buchetele, spalati-le si fierbeti-le 10 minute. Scurgeti buchetelele de conopida de apa si treceti-le prin faina, apoi prin ouale batute si la final prin pesmet. Serviti pieptul de rata prajit, taiat in feliute, cu garnitura de conopida pane si stropiti totul cu sosul de rodie. Ornati cu feliute de lamaie si frunzulite de marar.

    Info:

    Sfecla este recunoscuta de catre nutritionisti ca un real medicament ce trateaza boli grave ale sangelui, cum ar fi leucemia si cancerele. Fiind bogata in potasiu si magneziu - care regleaza functionarea muschiului cardiac - sfecla a fost denumite si "aspacardin" natural.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint