.

Fleica de porc cu sfecla rosie in sos dulce acrisor

Posted on
  • luni, 7 noiembrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete: , ,
  • Cum se face fleica de porc cu sfecla rosie in sos dulce acrisor, reteta culinara pentru fleica de porc cu sfecla rosie in sos dulce acrisor


    Ingrediente:

    700 g fleica de porc, 500 h sfecla rosie coapta, 50 g unt, 2 linguri faina, 250 ml lapte, 2 lingurite miere, 1 lamaie, sare, piper


    Mod de preparare:

    Spalati fleica, scurgeti-o de apa, taiati-o in bucati potrivite si presarati-o cu sare si piper. Prajiti-o inabusit in ulei si o cescuta cu apa, pana cand se patrunde bine. Pentru sos, caliti in untul topit, faina 1 minute, apoi adaugati laptele si amestecati incontinuu pana cand sosul incepe sa se ingroase.

    Puneti in sos mierea, zeama de lamaie, dupa gust si potriviti de sare si piper. Adaugati si 200 g sfecla coapta, pasata si omogenizati bine sosul. Puneti in sos bucatile de carne si mai lasati la foc mic 2-3 minute. Serviti fleica de porc cu sos si sfecla ramasa taiata in feliute.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint