Ingrediente:
- 500 g carne de porc
- 500 g carne de vita
- 500 g carne de pui
- 200 g slanina afumata sau kaizer
- 4 ardei grasi
- 30 rosii cherry
- 20 ciuperci proaspete
- 4 cepe
- sare, boia, piper
- ulei de masline
- 100 ml vin alb
- 20 bete de frigaruie
Taie carnea in cuburi, condimenteaza-o, adauga ulei de masline si vin si las-o la marinat cat timp te ocupi de legume. Taie ciupercile in doua, ardeii in patrate mai mari, ceapa in sferturi, iar slanina in bucatele. Incinge cuptorul. Tapeteaza tava mare de aragaz cu hartie de copt si stropeste-o cu putin ulei de masline. Monteaza frigaruile: 2-3 foi ceapa, o bucatica de carne, o rosie cherry, o feliuta de slanina, o bucatica de carne, ardei, ciuperci, carne.
Baga tava cu frigarui in cuptor pe primul nivel, la foc mare. Dupa 10-15 minute, intoarce frigaruile si mai lasa 10-15 minute in cuptor. Stropeste cu vin alb, muta tava pe nivelul de sus si lasa circa 20 de minute.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu