Ingrediente:
- 500 g muschi de vita
- 3 bete de hrean rase
- 200 g smantana
- 100 g branza cu mucegai
- 100 g unt
- 2 pahare cu vin alb
- sare, piper alb, piper verde
Spala muschiul si usuca-l pe hartie absorabanta. Curata-l de pielite si condimenteaza-l. Incinge cuptorul. Intr-o tigaie bine incinsa, topeste 50 g de unt. Adauga muschiul de vita. Rumeneste-l circa 3-5 minute pe fiecare parte, la foc puternic. Scoate-l pe o farfurie si lasa-l acoperit zece minute. Asaza-l in tava, acopera cu folie de aluminiu. Adauga un pahar cu vin si lasa la cuptor 20 de minute. Intr-o tigaie bine incinsa, topeste restul de unt. Pune branza si lasa zece minute. Amesteca din cand in cand. Adauga hreanul si un pahar cu vin. Lasa la foc mic pana ce scade vinul. Pune smantana si restul de condimente. Scoate muschiul pe un platou. Toarna deasupra sosul de hrean. Presara boabe de piper si marar tocat marunt.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu