.

Supa de perisoare de pui

Posted on
  • sâmbătă, 24 decembrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete: ,
  • Cum se face supa de perisoare de pui, reteta culinara pentru supa de perisoare de pui


    Ingrediente:
    • 2 cartofi 
    • 3 morcovi
    • 1 ceapa
    • 1 ardei gras
    • 1 felie de telina
    • 2 linguri ulei
    Pentru perisoare
    • 250 g piept de pui
    • 2 oua
    • 1 lingura orez
    • sare
    • piper
    Mod de preparare:

    Cureti legumele, le speli, le tai bucati mari sau dupa dorinta, mai putin ceapa, pe care o lasi intreaga. Pui la fiert legumele cand clocoteste apa, adaugi putina sare si lasi sa fiarba, la foc mic, cu capac, pana cand legumele sunt bine patrunse. Strecori supa, pastrand legumele calde, doar ceapa o arunci. Supa o pui din nou la fiert. Separat, toci pieptul de pui, adaugi orezul spalat bine, ouale, sare si piper dupa gust si omogenizezi compozitia. Formezi perisoare si le pui in supa. Lasi la fiert la foc mic circa 15-20 de minute. Adaugi si legumele scoase si garnisesti cu patrunjel verde tocat marunt.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint