.

Muschiulet de porc marinat

Posted on
  • luni, 26 decembrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete: , , , , ,
  • Cum se face muschiulet de porc marinat, reteta culinara pentru muschiulet de porc marinat


    Ingrediente:

    2 kg muschiulet de porc
    1/4 l vin alb
    1/4 l otet
    2 cepe potrivite
    1 morocv
    4 catei de usturoi
    2 foi de dafin
    2 crengute de rozmarin
    3 frunze de telina
    4-5 fire patrunjel
    piper boabe
    cimbru
    mustar boabe, sare, unt

    Mod de preparare:

    Fierbi vinul, otetul, legumele taiate cubulete, foile da dafin, usturoiul pisat, piperul boabe, apoi le lasi sa se rceasca. Asezi carnea intr-un vas de lut si torni marinata peste ea. Lasi carnea asa 24 de ore, intorcand-o din cand in cand ca sa se patrunda bine de arome. Cu 3 ore inainte de servire, scoti carnea, o scurgi bine si o introduci la cuptor, la foc potrivit, intr-un vas termorezistent uns cu unt. Cand s-a rumenit cum trebuie pe toate partile, torni marinata deasupra si lasi sa fiarba inca o ora, stropind carnea cu zeama din vas. Inainte de a o scoate din cuptor, presari piper macinat, cimbru si boabe de mustar. Servesti cu diferite garnituri: piure de cartofi, legume sau orez.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint