Cum se face muschiulet de porc marinat, reteta culinara pentru muschiulet de porc marinat
Ingrediente:
2 kg muschiulet de porc
1/4 l vin alb
1/4 l otet
2 cepe potrivite
1 morocv
4 catei de usturoi
2 foi de dafin
2 crengute de rozmarin
3 frunze de telina
4-5 fire patrunjel
piper boabe
cimbru
mustar boabe, sare, unt
Mod de preparare:
Fierbi vinul, otetul, legumele taiate cubulete, foile da dafin, usturoiul pisat, piperul boabe, apoi le lasi sa se rceasca. Asezi carnea intr-un vas de lut si torni marinata peste ea. Lasi carnea asa 24 de ore, intorcand-o din cand in cand ca sa se patrunda bine de arome. Cu 3 ore inainte de servire, scoti carnea, o scurgi bine si o introduci la cuptor, la foc potrivit, intr-un vas termorezistent uns cu unt. Cand s-a rumenit cum trebuie pe toate partile, torni marinata deasupra si lasi sa fiarba inca o ora, stropind carnea cu zeama din vas. Inainte de a o scoate din cuptor, presari piper macinat, cimbru si boabe de mustar. Servesti cu diferite garnituri: piure de cartofi, legume sau orez.
Muschiulet de porc marinat
Posted on luni, 26 decembrie 2011 by Zaahoo in
Etichete:
Fripturi,
Mancaruri cu carne,
muschi,
muschiulet de porc,
reteta muschi,
reteta muschi de porc
Etichete:
Fripturi,
Mancaruri cu carne,
muschi,
muschiulet de porc,
reteta muschi,
reteta muschi de porc
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu