.

Prajitura diplomat

Cum se face prajitura diplomat, reteta culinara pentru prajitura diplomat


Ingrediente:
  • 500 ml Hulala lichida
  • 1 tub Hulala
  • 1 foaie de pandispan
  • 1 cutie cu ananas
  • 250 ml lapte 
  • 3 oua
  • 250 g zahar
  • 50 g gelatina
  • 250 ml suc de la compot
Mod de preparare:

Intr-o craticioara, pune pe foc galbenusurile frecate cu zaharul. Toarna treptat laptele si amesteca energic pana se ingroasa putin crema, ca o ciulama, apoi las-o la rece. Intre timp bate albusurile spuma cu zaharul vanilat. Adauga Hulala lichida batuta bine, crema de galbenusuri racita si gelatina dizolvata, conform instructiunilor de pe plic in suc de ananas. Amesteca usor si presara ananasul taiat cubulete. Asaza foaia de pandispan intr-o forma cu pereti detasabili. Toarna compozitia si lasa la rece minimum trei ore. Decoreaza cu Hulala din tub si fructele pe care le preferi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
Sponsored by : Bloggermint