Ingrediente:
- 600 g varza
- 1 ceapa
- 1 catel de usturoi
- 1 radacina telina
- 3-4 morcovi
- 1 pastarnac
- 1 gulie
- 500 g cartofi
- 2 linguri de ulei de floarea soarelui
- sare, piper
- apa
Tai varza in fasii de circa 2 cm, toci ceapa si usturoiul, iar morcovii, gulia, pastarnacul, telina si patrunjelul, dupa ce le speli, le tai marunt. Tai cartofii cubulete. Calesti zarzavatul in uleiul fierbinte, impreuna cu ceapa si usturoiul. Sarezi, piperezi, adaugi apa si dai totul in fiert. Peste 10 minute, pui varza si lasi sa mai fiarba, dar sa nu se sfarame cartofii. Daca vrei, poti adauga si 2-3 rosii in bulion, dar nu prea multe, ca sa nu se piarda gustul de zarzavat. Manci supa simpla, fara niciun alt adaos. Rece, supa e la fel de buna ca si calda. Alina durerile gastro-intestinale.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu