.

Supa de ciuperci cu tocatura

Posted on
  • joi, 1 decembrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete: , , , ,
  • Cum se face supa de ciuperci cu tocatura, reteta culinara pentru supa de ciuperci cu tocatura


    Ingrediente:
    • 500 g carne tocata
    • 300 g ciuperci champignons
    • 800 ml supa de legume
    • 200 g branza topita
    • 1 legatura ceapa verde
    • boia de ardei dulce
    • sare si piper
    Mod de preparare:

    Cureti ciupercile si le speli bine, apoi le tai in sferturi, iar cele mici in jumatate. Ceapa o cureti, o speli si o tai rondele. In uleiul incins, prajesti carnea tocata pana ce devine sfaramicioasa si o condimentezi cu sare, piper si boia. Adaugi ciupercile si ceapa verde si le calesti usor. Torni deasupra supa de legume si lasi sa fiarba putin. Micsorezi focul si pui branza topita. lasi sa se topeasca amestecand, dar nu trebuie sa fiarba. Potrivesti gustul de sare si piper. O servesti fierbinte.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint