Ingrediente:
- 400 ml Hulala lichida
- 4 linguri cu zahar
- 4 oua
- 100 g zahar pudra
- 100 g unt
- 50 g faina
- 2 oua
- sare
- 200 g fructe de padure congelate
- 3 linguri cu zahar
- 1 pliculet cu gelatina
Pentru blat, freaca untul spuam cu zaharul, incorporeaza galbenusurile. Adauga faina si albusurile batute spuma cu un praf de sare. Toarna compozitia intr-o forma rotunda (cu pereti detasabili) unsa cu unt si tapetata cu faina. Coace la cuptor, la foc moderat 35-40 de minute. Separat, freaca galbenusurile cu zaharul pana se topeste. Adauga albusurile spuma si Hulala lichida batuta bine. Toarna crema astfel obtinuta peste blatul copt si racit. Lasa la rece minimum trei ore. Pune pe foc fructele impreuna cu zaharul, pana se topeste. Opreste focul si adauga gelatina. Lasa la racit putin si toarna peste tortul de inghetata. Serveste dupa ce a stat la rece inca o ora.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu