Ingrediente:
- 700 g carne de porc impanata
- 1 ceapa
- 3 catei de usturoi
- 3 carnati oltenesti
- 1 cutie cu rosii decojite
- 5 felii de paine
- patrunjel
- zeama de lamaie
- ulei
- ulei de masline
- sare, piper
Spala carnea de porc, sterge-o cu un servet. Taie carnea cubulete, condimenteaza-o cu sare si pune-o la prajit in ulei. Separat, taie ceapa marunt si caleste-o in ulei impreuna cu usturoiul zdrobit. Adauga carnatii taiati in bucati.
Stinge cu rosiile decojite si presara un praf de sare si piper. Lasa sa dea intr-un clocot, adauga carnea prajita si lasa pe foc cateva minute.
Intre timp, taie painea cubulete si rumeneste-o intr-o tigaie unsa cu ulei de masline. La final, adauga patrunjel tocat si stropeste cu zeama de lamaie. Serveste tocanita cu crutoane intregi sau zdrobite.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu