Ingrediente:
- 3 foi de napolitana
- 4 oua
- 250 g zahar
- 100 g margarina
- 2 linguri cacao
- 1 pachet mare biscuiti
- 400 g zahar
- 100 ml apa
- 200 g margarina
- 400 g lapte praf
Pregatesti crema I asa:
Fierbi in baie de abur ouale cu zaharul, margarina si cacaua circa 30 de minute. Apoi pui biscuitii sfaramati, pana se ingroasa crema (vei folosi aproximativ 1/2 din pachetul de biscuiti). Pui aceasta crema intre doua foi.
Pregatesti crema II:
Pui zaharul sa fiarba impreuna cu apa pana cand siropul este legat. Apoi adaugi margarina, o topesti si iei cratita de pe foc. Adaugi laptele praf, amestecand bine ca sa nu ramana cocoloase. Pui crema peste folie lipite cu crema I si mai adaugi o foaie. Peste ultima foaie pui o tava sau ceva greu ca sa preseze foile, sa se lipeasca bine intre ele. Cand s-a racit, tai cubulete de napolitata cu un cutit ud. Este foarte gustoasa!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu