.

Napolitane Cioco Duo

Posted on
  • luni, 20 februarie 2012
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete: , , , ,
  • Cum se fac napolitane cioco duo, reteta culinara pentru napolitane cioco duo


    Ingrediente:
    • 3 foi de napolitana
    Pentru crema I
    • 4 oua
    • 250 g zahar
    • 100 g margarina
    • 2 linguri cacao
    •  1 pachet mare biscuiti
    Pentru crema II
    • 400 g zahar
    • 100 ml apa
    • 200 g margarina 
    • 400 g lapte praf
    Mod de preparare:

    Pregatesti crema I asa:

    Fierbi in baie de abur ouale cu zaharul, margarina si cacaua circa 30 de minute. Apoi pui biscuitii sfaramati, pana se ingroasa crema (vei folosi aproximativ 1/2 din pachetul de biscuiti). Pui aceasta crema intre doua foi.

    Pregatesti crema II:

    Pui zaharul sa fiarba impreuna cu apa pana cand siropul este legat. Apoi adaugi margarina, o topesti si iei cratita de pe foc. Adaugi laptele praf, amestecand bine ca sa nu ramana cocoloase. Pui crema peste folie lipite cu crema I si mai adaugi o foaie. Peste ultima foaie pui o tava sau ceva greu ca sa preseze foile, sa se lipeasca bine intre ele. Cand s-a racit, tai cubulete de napolitata cu un cutit ud. Este foarte gustoasa!

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint