.

Supa de afumatura cu arpacas

Posted on
  • marți, 21 februarie 2012
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete: , , , , ,
  • Cum se face supa de afumatura cu arpacas, reteta culinara pentru supa de afumatura cu arpacas


    Ingrediente:
    • 100 g arpacas, grau sau bulgur
    • 2 l apa
    • 1 telina
    • 1 morcov
    • 1 ceapa
    • 2 catei de usturoi
    • 1 frunza de dafin
    • 3-4 fire de cimbru
    • 200 g afumatura
    • 50 g ulei
    • 2 rosii
    • 300 ml suc de rosii
    • 1 ardei gras rosu
    • 1 lingura zahar
    • 1 legatura patrunjel verde
    • sare, piper
    Mod de preparare:

    Curatati si taiati in cubulete telina, morcovul, ceapa si caliti-le in ulei amestecat cu putina apa. Adaugati arpacasul, usturoiul pisat, dafinul si cimbrul si 2 l apa. Lasati sa fiarba la foc potrivit. Taiati sunca in cubulete si prajiti-o in ulei. Adaugati rosiile taiate, sucul de rosii, piper si sare. Turnati amestecul obtinut in oala cu supa, amesteci pana se omogenizeaza si presarati deasupra patrunjelul tocat marunt.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint