Ingrediente:
- 100 g arpacas, grau sau bulgur
- 2 l apa
- 1 telina
- 1 morcov
- 1 ceapa
- 2 catei de usturoi
- 1 frunza de dafin
- 3-4 fire de cimbru
- 200 g afumatura
- 50 g ulei
- 2 rosii
- 300 ml suc de rosii
- 1 ardei gras rosu
- 1 lingura zahar
- 1 legatura patrunjel verde
- sare, piper
Curatati si taiati in cubulete telina, morcovul, ceapa si caliti-le in ulei amestecat cu putina apa. Adaugati arpacasul, usturoiul pisat, dafinul si cimbrul si 2 l apa. Lasati sa fiarba la foc potrivit. Taiati sunca in cubulete si prajiti-o in ulei. Adaugati rosiile taiate, sucul de rosii, piper si sare. Turnati amestecul obtinut in oala cu supa, amesteci pana se omogenizeaza si presarati deasupra patrunjelul tocat marunt.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu