.

Piept de curcan umplut

Posted on
  • joi, 2 februarie 2012
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete: , , ,
  • Cum se face piept de curcan umplut, reteta culinara pentru piept de curcan umplut


    Ingrediente:
    • 1 piept file de curcan
    • 200 g spanac fiert
    • 1 felie de paine
    • 1 ou
    • 50 g nuci pisate
    • 1/2 mar
    • 1 lingurita boia iute
    • sare
    • piper
    • ulei
    • vin rosu
    • scobitori
    Mod de preparare:

    Bati cu ciocanul de snitele pieptul de curcan si il condimentezi cu boia iute. Peste pietul de curcan pui un pat de spanac, fiert si scurs in prealabil. Amestecci felia de paine inmuiata in apa si scursa, cu nucile pisate, oul, sare si piper, obtinand o pasta pe care o intinzi peste spanac. Peste pasta, asezi felii subtiri de mar. Rulezi fileul si il prinzi cu scobitori. Asezi ruloul in tava unsa cu ulei si torni din cand in cand vin rosu. Servesti pieptul de curcan cu garnitura de ore si morcovi fierti intregi.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint