.

Rulada de carne cu ciuperci

Posted on
  • joi, 23 februarie 2012
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete: , , , , ,
  • Cum se face rulada de carne cu ciuperci, reteta culinara pentru rulada de carne cu ciuperci


    Ingrediente:
    • 2 muschiuleti de porc
    • 300 g ciuperci
    • 1 ceapa
    • 100 g slanina
    • 150 g cascaval
    • 200 g sunca
    • 200 g kaiser feliat
    • 100 ml vin alb sec
    • 4 linguri ulei
    • piper
    • sare
    Mod de preparare:

    Bati muschiuletul de porc si il condimentezi. Ciupercile, ceapa si slanina, taiate marunt, le calesti si le lasi sa se raceasca. Peste muschiulet, pui 2 felii de sunca, cascavalul taiat betisoare si ciupercile, ceapa si slanina, iar apoi rulezi. Invelesti rulada in felii de kaiser si o pui in tava. Stropesti rulada cu un amestec facut din vin, ulei si apa si o acoperi cu folie de aluminiu. Lasi la cuptor timp de 25 de minute, dupa care indepartezi folia si mai lasi 15 minute.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint