Ingrediente:
- 10 ardei cruzi sau conservati, potriviti ca marime
- 100 g orez
- 2 cepe
- 2 morcovi
- 2 rosii sau 100 g de rosii in bulion
- 250 g nuci zdrobite (nu macinate)
- 500 ml suc de rosii
- 2-3 linguri ulei
- patrunjel tocat
- sare
- piper
Cureti ardeii de cotoare si seminte si ii speli bine. Cureti si toci ceapa si morcovii, apoi le calesti in ulei cu putina sare si piper. Cu acest amestec umpli ardeii, apoi presari faina deasupra coditei. Asezi ardeii in picioare intr-o cratita cu fundul mai gros si torni apa cat sa-i acopere, apoi adaugi rosiile tocate. Pui ardeii sa fiarba la foc mic si, cand a scazut apa, adaugi sucul de rosii si mai lasi ardeii la fiert o jumatate de ora.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu