Ingrediente:
- 500 g orez
- 3 ardei grasi
- 3 morcovi mai mari
- 3 cepe mari
- 3-4 carnaciori
- apa
- ulei
- piper macinat
- Delikat Legume, dupa gust
Pui uleiul la incins intr-o cratita si cand s-a incins, adaugi morcovii curatati si rasi pe razatoare. Cureti si toci marunt ardeii si cepele si le adaugi peste morcovii din cratita. Lasi legumele la calit. Cand s-au inmuiat legumele, adaugi orezul, spalat in prealabil si torni apa pana acopera orezul. Lasi sa fiarba si completezi cu apa pana cand e fiert orezul. Adaugi la fiert si Delikat Legume, dupa gust. La final, trebuie sa fie scazuta toata apa. Iei orezul de pe foc si separat, prajesti in ulei carnaciorii taiati rondele. Ii adaugi apoi in orez si condimentezi cu piper macinat si sare, daca mai e nevoie.
1 comentarii:
E super buna. Eu am inlocuit carnaciorii cu piept de pui. Iti lasa gura apa.
Trimiteți un comentariu