.

Piept de curcan pe pat de legume

Posted on
  • marți, 6 martie 2012
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete: , , ,
  • Cum se face piept de curcan pe pat de legume, reteta culinara pentru piept de curcan pe pat de legume 


    Ingrediente:
    • 1 kg piept de curcan dezosat si fara piele
    • 1/2 kg ciuperci champignon
    • 300 g mazare
    • 300 g fasole verde
    • 1 ardei gras rosu
    • 1 ardei gras verde
    • 3-4 linguri ulei de masline
    • 2-3 linguri sos de soia
    • 25 g seminte de susan
    • sare
    • piper
    Mod de preparare:

    Speli pieptul de curcan, il tai in cuburi cu latura de 4-5 cm il inabusi in ulei, la foc mediu, timp de 15-20 de minute, amestecand ca sa nu se lipeasca de vas. Din cand in cand, picuri cate putina apa. Intre timp, cureti si speli legumele. Tai ciupercile in felioare, fasolea in bastonase de 3-4 cm, iar ardeii in cubulete de 2-3 cm. Scoti bucatile de carne pe o farfurie si, il uleiul ramas, calesti putin ciupercile, mazarea, fasolea si ardeii. Dupa ce legumele se inmoaie, le stropesti cu sosul de soia si le presari cu sare si piper dupa gust. Rumenesti semintele de susan intr-o tigaie fara ulei. Asezi pe un platou legumele, iar deasupra pui bucatile de carne si presari semintele de susan.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint