Ingrediente:
- 500 g fulgi ovaz
- 1 cana apa
- 1-2 linguri cacao
- 5-6 linguri miere
- 2 linguri nuca
- 2 linguri fructe deshidratate (stafide, ananas, papaya etc.)
- 4 linguri nuca de cocos alba
- 1 lingura ulei
Inmoi fulgii de ovaz in apa calda indulcita cu miere. Dupa 10-15 minute sau dupa ce ai constatat ca fulgii au absorbit toata apa, amesteci pasta obtinuta cu praful de cacao, nuca macinata si fructele deshidratate maruntite cu cutitul. Omogenizezi compozitia. Iti ungi mainile cu uleiul si modelezi cate 1 lingurita de compozitie sub forma unor sfere de marimea unor nuci, pe care le rostogolesti prin nuca de cocos. Le asezi intr-o cutie, in straturi separate de hartie de copt si le pastrezi in frigider timp de cel mult 4-5 zile. Sunt dulci si aromate.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu