Ingrediente:
- 3-4 felii de paine mari
- 100 ml lapte
- 150-200 g salam
- 100-150 g cabanos
- 2 oua
- 150 g cascaval
- ketchup
- sare si piper
- margarina, unt
Mod de preparare:
Pentru inceput, preincalzim cuptorul la 200 de grade. Ungem tava cu margarina. Pentru a forma blatul luam feliile de paine si se inmoaie in lapte, incercati sa acoperiti cat mai bine fundul tavii. Pe urma ungem putin aluatul format cu putin ketchup. Ingredientele le taiem marunt, fasii sau patratele dupa cum doriti. Peste blatul format presarati ingredientele taiate, iar pe urma radeti cascavalul. Luam cele doua oua, le batem bine cu un pic de sare, iar pe urma turnam compozitia peste pizza. Timp de 15-20 minute se da la cuptor tava. Cand este gata se scoate, se lasa la racit putin si se serveste.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu