.

Mini pizza

Posted on
  • luni, 18 noiembrie 2013
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete: , ,
  • Cum se face mini pizza, reteta culinara pentru mini pizza

    Ingrediente:

    Pentru aluat:

    • 300 ml apa calda
    • 2 linguri sare
    • 3 linguri ulei
    • 500 g faina
    • drojdie

    Pentru compozitie

    • 150 g cascaval, preferabil ras
    • 4 oua
    • piper
    • oregano
    • 100 g masline
    • 800 g salam/carnati/pastrama/sunca
    • 2 ardei gras
    • sos de rosii
    Mod de preparare:

    Intr-un bol se adauga sarea, drojdia si faina. Pe urma adaugam apa calduta si amestecam. Uleiul il adaugam spre final iar pentru a nu se prinde de bol se framanta. Daca mai este nevoie adaugati ulei sau faina. Dupa ce ati terminat intr-un loc cald, unde nu este aer rece lasati aluatul la crescut. Intre timp luati toate ingredientele si le maruntiti dupa cum doriti. Batem ouale iar pe urma le amestecam cu sunca, ardeiul gras, carnaciorii si salamul.
      Pe urma se intinde o coca subtire iar cu ajutorul unui pahar formam cercuri. In vata asezam cerculetele astfel formate si le netezim cu sos de rosii. Combinatia de ou, ardei gras si salam se adauga peste aluat iar cascavalul ras oregano si piper se adauga deasupra ingredientelor dupa preferintele fiecaruia. Timp de 10-15 minute se lasa in cuptorul preincalzit. Pofta buna !


      0 comentarii:

      Trimiteți un comentariu

       
      Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
      Sponsored by : Bloggermint