Ingrediente:
Pentru aluat:
- 300 ml apa calda
- 2 linguri sare
- 3 linguri ulei
- 500 g faina
- drojdie
Pentru compozitie
- 150 g cascaval, preferabil ras
- 4 oua
- piper
- oregano
- 100 g masline
- 800 g salam/carnati/pastrama/sunca
- 2 ardei gras
- sos de rosii
Intr-un bol se adauga sarea, drojdia si faina. Pe urma adaugam apa calduta si amestecam. Uleiul il adaugam spre final iar pentru a nu se prinde de bol se framanta. Daca mai este nevoie adaugati ulei sau faina. Dupa ce ati terminat intr-un loc cald, unde nu este aer rece lasati aluatul la crescut. Intre timp luati toate ingredientele si le maruntiti dupa cum doriti. Batem ouale iar pe urma le amestecam cu sunca, ardeiul gras, carnaciorii si salamul.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu