.

Rulouri din piept de pui invelit in bacon

Cum se fac rulouri din piept de pui invelit in bacon, reteta culinara pentru rulouri din piept de pui invelit in bacon

Ingrediente:

  • 10 felii de bacon
  • sare, piper
  • 1 pahar vin alb de 200 ml
  • 1 piept de pui feliat
  • 50 g unt
  • 10 felii de cascaval
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura ulei de masline
Mod de preparare:

In cazul in care feliile de piept de pui sunt mai groase le batem putin. Presaram piper si sare deasupra pe cate o felie de piept de pui, iar pe urma si o feliuta de cascaval si rulam si invelim totul in bacon. Pentru a fixa compozitia folositi scobitori. La fel si cu celelalte felii de piept de pui procedam la fel.
    Punem untul si uleiul de masline intr-o tigaie pentru a se topi, pe urma usturoiul il punem si pe el dar intreg. In momentul in care usturoiul vedem ca s-a rumenit il scoatem , luam rulourile si le punem punem in cratita pentru a se rumeni frumos pe toate partile. De preferat focul sa fie potrivit.
      Cand s-au rumenit frumos, cu vin alb stingem compozitia si punem capacul deasupra si pentru putin timp mai lasam pe foc pentru a se evapora lichidul. Dupa ce sunt gata, ornati o farfurie dupa cum doriti si serviti cu garnitura dumneavoastra preferata.



      0 comentarii:

      Trimiteți un comentariu

       
      Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
      Sponsored by : Bloggermint