.

Tiramisu cu visine

Cum se face tiramisu cu visine, reteta culinara pentru tiramisu cu visine

Ingrediente:

  • cacao
  • 200 ml cafea preparata
  • 3 linguri zahar pudra
  • 200 g mascarpone
  • 200 ml smantana pentru frisca
  • 1 cana visine fara samburi
  • 200 g piscoturi
Mod de preparare:

Intr-un bol punem visinele si cu ajutorul unui blender facem un piure fin. Batem bine zaharul cu smantana pana iese o spuma. Rezultatul se amesteca cu mascarpone si se freaca pana aceasta devine cremoasa. Cu branza mascarpone si frisca amestecam piureul de visine. Asezam primul strat de piscoturi intr-o tava de chec cu folie alimentara. 

Inainte sa puneti piscoturile in tava le inmuiati in cafea. Punem jumatate din crema peste primul strat format, iar pe urma realizati si celalalt strat si adaugati restul cremei. Pentru un gust mai racoritor adaugati in crema si cateva visine intregi. Cu o sita fina cerneti deasupra cacao. Timp de 3-4 ore lasati tiramisu cu visine la frigider.

Mod de prezentare aveti in imaginea alatura.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
Sponsored by : Bloggermint