Ingrediente:
- 300 g paste fainoasa
- 300 g branza dulce sau telemea nesarata
- 100 g zahar
- 6 oua
- 3 plicuri zahar vanilat
- 150 g caise deshidratate
- 50 g unt
- sare
- cate 1 lingura unt si pesment pentru forma
Cum se prepara budinca de branza si caise confiate
Fierbi pastele in apa usor sarata, urmand instructiunile de pe ambalaj. Scurgi pastele, le strecori si le treci printr-un jet de apara rece.
Tai in cubulete 3/4 din caisele confiate, pastrand restul pentru decor. Bati ouale cu zaharul, zaharul vanilat, branza, untul si caisele taiate in cubulete. Amesteci pastele cu aceasa compozitie.
Ungi cu unt si tapetezi cu pesmet o forma termorezistenta.
Torni compozitia cu paste si branza si decorezi cu fructele ramase, introduci vasul in cuptorul preincalzit, la foc mijlociu, pentru aproximativ 30-35 minute.
Timp de preparare: 1 ora
Portii: 6
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu