.

Ciorba rosioara

Posted on
  • vineri, 30 septembrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete:
  • Cum se face ciorba rosioara, reteta culinara pentru ciorba rosioara


    Ingrediente:

    3 sfecle mijlocii, 3 cartofi, 1 morcov, 1 telina mica, 1 ceapa, 1 l apa sau supa de oase, 2 linguri Delikat Bors Magic cu verdeturi, 1 lingura ulei, 1 galbenus, sare, 150 g smantana.

    Mod de preparare:

    Cureti legumele si le speli. Tai in bastonase doua sfecle si jumatate, morcovul rondele, ceapa marunt, telina in cubulete, iar cartofii in cuburi mari. Intr-o oala cu 3 litri apa usor sarata, fierbi sfecla, telina si morcovul.

    Dupa 10 minute, adaugi cartofii si ceapa si continui sa le fierbi la foc mijlociu pentru 15 minute. Torni si uleiul si mai lasi pe foc 2-3 clocote. Acresti ciorba cu Delikat Bors Magic cu verdeturi. Dregi ciorba cu galbenusul batut cu smantana si putina sare. Pentru o culoare mai intensa adaugi la sfarsit sfecla ramasa, proaspat data pe razatoarea mica.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint