Cum se fac frigarui cu piure de legume, reteta culinara pentru frigarui cu piure de legume
Ingrediente:
Pentru frigarui
300 g file de piept de pui, 250 g carnaciori, 2 rosii, 1 ardei, 1 ceapa, sare, piper
Pentru piure
1 conopida, 1 cartof, 1 morcov, 1 dovlecel mic, 50 g margarina, 2 linguri smantana, sare
Mod de preparare:
Pentru piure, desfaci conopida in buchetele si cureti celelalte legume. Le speli si le pui la fiert astfel: cartofii si morcovii taiat in cubulete, pentru 20 de minute, iar conopida si dovlecelul pentru 10 minute.
Scurgi bine legumele fierte si, cat sunt fierbinti, le pasezi si le amesteci cu margarina, smantana, si sare dupa gust. Pastrezi piureul cald pana cand sunt gata frigaruile.
Pentru frigarui, cureti legumele, apoi speli carnea si legumele. Tai pieptul de pui in cubulete, carnaciorii in bucati de 4-5 cm, rosiile si ceapa in felii iar ardeiul in fasii patrate. Le presari cu piper si putina sare, le infingi in bete pentru frigarui si le frigi fie pe gratarul incins, fie in cuptor, intr-o tava cu putina apa.
Frigarui cu piure de legume
Posted on vineri, 30 septembrie 2011 by Zaahoo in
Etichete:
Aperitive cu carne,
Aperitive cu legume,
Fripturi,
Mancaruri cu carne,
Mancaruri cu legume si zarzavaturi,
Retete la gratar
Etichete:
Aperitive cu carne,
Aperitive cu legume,
Fripturi,
Mancaruri cu carne,
Mancaruri cu legume si zarzavaturi,
Retete la gratar
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu