Cum se face tocanita cazaceasca, reteta culinara pentru tocanita cazaceasca
Ingrediente:
1 kilogram si jumatate carne de oaie, 200 ml otet, 250 ml ulei, 250 g ceapa, 500 ml suc de rosii, 1 kg cartofi, 2-3 ardei grasi, 200 g orez, cate 1 legatura de marar si patrunjel, 10 g boia dulce, 10 ardei iuti, 1 crenguta de cimbru, sare, piper.
Mod de preparare:
Speli carnea in mai multe ape in care ai adaugat otet. Cureti legumele. Tai ceapa in patru, cartofii in cuburi, iar ardeii in fasii.
Inabusi carnea impreuna cu ceapa, uleiul si 1 pahar de apa. Adaugi boiaua, cimbru, piper si sare dupa gust si stingi cu jumatate din sucul de rosii. Continui fierberea la foc mic. Separat inabusi cartofii si ardeii grasi. Coci ardeii iuti.
Cand carnea este pe jumatate fiarta, adaugi cartofii si ardeii, orezul, sucul de rosii si ardei iuti ingtregi. Introduci preparatul 20 de minute la cuptor, la foc mijlociu. La sfarsit presari verdeata tocata.
Tocanita cazaceasca
Posted on vineri, 30 septembrie 2011 by Zaahoo in
Etichete:
Mancaruri cu carne,
Mancaruri cu legume si zarzavaturi,
Tocanita
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu