.

Pliculete cu rosii

Posted on
  • miercuri, 28 septembrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete: ,
  • Cum se fac pliculetele cu rosii, reteta culinara pentru pliculete cu rosii


    Ingrediente:


    300 g aluat pentru foitaj, 300 g rosii, 150 g cascaval, 1 galbenus, 2 albusuri, piper macinat, 1 legatura patrujel sau 2-3 crengute busuioc verde, sare.


    Mod de preparare:


    Oparesti rosiile, le decojesti si le tai in rondele. Tai aluatul in patrate mari. Bati albusurile cu putina sare, adaugi cascavalul ras, patrunjelul tocat fin, piper dupa gust si omogenizezi. Repartizezi compozitia pe bucatile de aluat, pe care le ungi uniform. Asezi deasupra rondelele de rosii si aduci colturile patratelor spre centru, formand pliculete.

    Le ungi cu galbenus. Le asezi in tava tapetata cu hartie de copt si le coci 10 minute la foc iute, apoi 10 - 15 minute la foc moderat.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint