Cum se fac pliculetele cu rosii, reteta culinara pentru pliculete cu rosii
Ingrediente:
300 g aluat pentru foitaj, 300 g rosii, 150 g cascaval, 1 galbenus, 2 albusuri, piper macinat, 1 legatura patrujel sau 2-3 crengute busuioc verde, sare.
Mod de preparare:
Oparesti rosiile, le decojesti si le tai in rondele. Tai aluatul in patrate mari. Bati albusurile cu putina sare, adaugi cascavalul ras, patrunjelul tocat fin, piper dupa gust si omogenizezi. Repartizezi compozitia pe bucatile de aluat, pe care le ungi uniform. Asezi deasupra rondelele de rosii si aduci colturile patratelor spre centru, formand pliculete.
Le ungi cu galbenus. Le asezi in tava tapetata cu hartie de copt si le coci 10 minute la foc iute, apoi 10 - 15 minute la foc moderat.
Pliculete cu rosii
Etichete:
Aluaturi si Foietaje,
Patiserie
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu