Cum se face salata de fasole cu piept de pui, reteta culinara pentru salata de fasole cu piept de pui
Ingrediente:
250 g fasole boabe , 400 g piept de pui afumat, 250 g fasole pastai, 10 fire de ceapa verde, cateva frunze de telina, 400 g rosii, cate 2 linguri zeama de lamaie si grepfrut, 4 linguri ulei, jumatate lingurita zahar, sare, piper.
Mod de preparare:
Fierbi fasolea timp de 2 ore la foc mic, schimband apa la inceput, de doua ori, la interval de 20 de minute. Separat, fierbi fasolea verde timp de 15 minute.
Tai pieptul de pui in felioare subtiri, telina marunt, ceapa in rondele si rosiile in felii.
Pui intr-un castron boabele si pastaile de fasole scurse, carnea, ceapa, rosiile si telina.
Mixezi uleiul impreuna cu zeama de lamaie si grepfrut, zaharul, piper si sare dupa gust. Torni dressingul in castron si omogenizezi.
Servesti salata dupa 15 minute.
Timp de lucru: 2 ore si 25 minute
Salata de fasole cu piept de pui
Posted on marți, 27 septembrie 2011 by Zaahoo in
Etichete:
Aperitive cu carne,
Aperitive cu legume,
Salate cu carne,
Salate de legume
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu