Cum se face supa de rosii cu fidea, reteta culinara pentru supa de rosii cu fidea
Ingrediente:
2 kg rosii foarte coapte, 1 ceapa, 2 morcovi, 2 ardei grasi, 2 cartofi, 1 radacina de pastarnac, 1 telina mica, 2 cani apa sau supa de gaina, 150 g fidea sau taitei, 1 lingura Delikat Legume, 1 legatura patrunjel
Mod de preparare:
Cureti si speli morcovii, pastarnacul, telina, cartofii si ceapa. Le tai in bucati mari si le fierbi intr-o oala de 3 litri, cu supa de gaina si apa cat sa le acopere. Dupa ce legumele au fiert, adaugi rosiile, in prealabil taiate in sferturi si ardeii taiati in fasii.
Dupa 10 minute de fierbere la foc mic, pasezi prin strecuratoare legumele, impreuna cu supa in care au fiert. Pui supa din nou la fiert iar cand clocoteste, adaugi fideaua. Dupa un minut, pui Delikat Legume, presari patrunjelul fin tocat, stingi focul si coperi vasul cu un capac.
Sfatul nostrul:
Vara sau in zilele de post prepara supa numai cu apa si 1 lingura ulei.
Supa de rosii cu fidea
Posted on vineri, 30 septembrie 2011 by Zaahoo in
Etichete:
Borsuri si Ciorbe,
Retete de post,
Retete vegetariene,
Supe de legume
Etichete:
Borsuri si Ciorbe,
Retete de post,
Retete vegetariene,
Supe de legume
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu