Cum se fac barcute din vinete, reteta culinara pentru barcute din vinete
Ingrediente:
3 vinete medii, 2 rosii mari, 150 g branza de vaci sau de capra bine scursa, 1 catel de usturoi, 50 g masline negre sau verzi fara samburi, 12 oua de prepelita sau de gaina, sare, piper, marar verde, condimentele preferate, ulei
Mod de preparare:
Speli vinetele, le tai in jumatate pe lungime si, cu ajutorul unei linguri, le scoti miezul. le sarezi si le lasi asa 30 de minute. Clatesti apoi vinetele cu apa din abundenta. miezul scos il tai cuburi mici si il calesti in ulei. Adaugi rosiile date prin razatoare. Fierbi totul cateva minute. Potrivesti gustul de sare si piper.
Adaugi si condimentele, apoi lasi ingredientele sa se raceasca intr-un castron. Adaugi branza sfaramata cu furculita sau data prin razatoarea. Pui mararul si maslinele taiate marunt si amesteci.
Asezi vinetele pe hartie de copt si le umpli cu compozitia pregatita. In fiecare vanata faci cu cutitul doua gauri, care urmeaza sa pui ouale de prepelita.
Coci barcutele din vinete la 180 grade Celsius, timp de 20 de minute. Servesti vinetele cu verdeata deasupra.
Barcute din vinete
Posted on joi, 20 octombrie 2011 by Zaahoo in
Etichete:
Aperitive cu brinza,
Aperitive cu carne,
Aperitive cu legume,
Aperitive cu oua
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu