.

Supa taraneasca

Posted on
  • joi, 20 octombrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete:
  • Cum se face supa taraneasca, reteta culinara pentru supa taraneasca


    Ingrediente:

    250 g dovlecei, 100 g conopida, 150 g varza, 150 g morcovi, 100 g telina, 2 oua, 100 g smantana, 100 g paine neagra, 80 g unt, 1 legatura patrunjel, sare, piper, 50 g pastarnac, 50 g patrunjel radacina

    Mod de preparare:

    Cureti zarzavaturile, le tai marunt, le fierbi in 2 litri de apa rece cu sare. Dupa ce le-ai fiert, le strecori si dai zarzavaturile prin sita. Apoi amesteci impreuna cu zeama, le mai dai in 2-3 clocote, le condimentezi dupa gust si le servesti drese cu galbenusurile batute cu smantana si untul topit. Garnitura poate fi din crutoane de paine neagra (sau alba), prajita si taiata cubulete.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint