Cum se face supa taraneasca, reteta culinara pentru supa taraneasca
Ingrediente:
250 g dovlecei, 100 g conopida, 150 g varza, 150 g morcovi, 100 g telina, 2 oua, 100 g smantana, 100 g paine neagra, 80 g unt, 1 legatura patrunjel, sare, piper, 50 g pastarnac, 50 g patrunjel radacina
Mod de preparare:
Cureti zarzavaturile, le tai marunt, le fierbi in 2 litri de apa rece cu sare. Dupa ce le-ai fiert, le strecori si dai zarzavaturile prin sita. Apoi amesteci impreuna cu zeama, le mai dai in 2-3 clocote, le condimentezi dupa gust si le servesti drese cu galbenusurile batute cu smantana si untul topit. Garnitura poate fi din crutoane de paine neagra (sau alba), prajita si taiata cubulete.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu