.

Tocana de pui cu pastarnac

Posted on
  • joi, 20 octombrie 2011
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete:
  • Cum se face tocana de pui cu pastarnac, reteta culinara pentru tocana de pui cu pastarnac


    Ingrediente:

    4 pulpe, 1 kg pastarnac (fraged), 500 g ceapa, 1/2 legatura marar, 1 ceasca mica de ulei, piper, sare, 1 foaie de dafin, 1 lingura faina


    Mod de preparare:

    Tai pulpele pe din doua si le calesti usor in ulei. Tai pastarnacul in rondele mai groase. ceapa o tai de asemenea rondele sau solzi. Adaugi peste carne pastarnacul si ceapa si acoperi cu apa toate ingredientele. Adaugi piper, foaia de dafin, sare si lasi sa fiarba la foc mic, pana ce pastarnacul devine moale, apoi presari marar.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint