.

Bors de vitel

Posted on
  • vineri, 14 octombrie 2011
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete:
  • Cum se face bors de vitel, reteta culinara pentru bors de vitel


    Ingrediente:

    800 g piept de vita, 3 cartofi, o ceapa, un morcov, o legatura patrunjel, o legatura leustean, 1 l bors de casa, sare

    Mod de preparare:

    Carnea bine spalata si portionata se pune la fiert in apa rece cu sare. Se spumeaza ori de cate ori este nevoie. Cand carnea este fiarta pe jumatate, se adauga legumele curatate si taiate cuburi mici. 

    Dupa ce au fiert si legumele, se pune borsul, dat in clocot separate. Daca este cazul, se mai completeaza cu apa si se lasa sad ea un clocot. Se trage borsul de pe foc, se pune verdeata taiata marunt si se acopera. Dupa 10 minute, se poate adduce la masa.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint