.

Chec cu portocala

Posted on
  • vineri, 14 octombrie 2011
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete: , , , , ,
  • Cum se face chec cu portocala, reteta culinara pentru chec cu portocala


    Ingrediente:

    O portocala, un ou, 10 g aspartame, 80 g amidon de porumb, 3 linguri indulcitor lichid, 6 linguri frisca vegetala, 3 albusuri

    Mod de preparare:

    Se spala foarte bine portocala si se razuie coaja. Apoi se stoarce, iar sucul se filtreaza. Oul si aspartamul se mixeaza, pentru a obtine un amestec spumos aerat. Se adauga amidonul, indulcitorul si coaja rasa de portocala. Se amesteca foarte bine.

    Cele trei albusuri se bat spuma si se amesteca delicat in compozitia cu amidon. Se toarna intr- forma non-adeziva (pentru a evita ungerea) si se coace timp de 20 de minute. Dupa ce se raceste in tava, se taie, se adauga frisca si se aduce la masa.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint